L'Aranya Eulàlia ens va escriure un e-mail...

Benvolguts i benvolgudes,
Ara que no em veu ningú, aprofito per fer servir l’ordinador de la biblioteca i enviar-vos un e-mail de contacte.
Sóc l’Eulàlia, l'aranya mascota de la biblioteca, suposo que ja m’heu conegut.
Tinc entès que aquests dies que s’acosten hi haurà força moviment per aquí, per la biblioteca de l’escola. Vaig sentir com les mestres ho explicaven a la reunió d’alumnes. Hi haurà intercanvi de contes i tallers de punts de llibre. A mi m’encanta perquè així no m’avorreixo gens. L’altre dia ho comentava amb una companya que passejava per sobre de les novetats, al costat de la finestra. Aquesta biblioteca és el lloc ideal per viure entre llibres i acompanyada de nens i nenes, a tothora hi ha algú.
Si he de dir la veritat, l’hora que més m’agrada és la del pati perquè sempre n’arriben uns quants, de nens. S’asseuen en silenci i es posen a llegir o a repassar els apunts i se sent una gran tranquil•litat. Com a remor de fons tenim els crits dels jocs del pati però no molesten gens, al contrari.
Vull saber coses de vosaltres. M’agradaria que m’expliquéssiu què en penseu de la biblioteca i quins llibres us han regalat per Sant Jordi. M’escriureu? Els més petits ho podeu fer amb ajut dels grans de casa. Espero els vostres comentaris a

bibloteranyina@gmail.com

Una abraçada molt forta
Eulàlia